tiistai 9. joulukuuta 2008

Kas lunta taas


Vanhat lumet suli pois ja uutta lunta sataa taas. Kiva kun on taas valkoista. Alkaa tuntumaan jo talvelta, vaikkei lunta olekaan kuin 5 cm maassa :D .

Viime viikolla sain tilattua vihdoin polttopuita talveksi ja roskalavan, johon saimme kaikki uloskertyneet firman purkujätteet ja vanhat sohvakalusteet nurkista ym. roinaa kasattua lauantaina päivällä.

Oli vähän kiire ennen pimeää, kun perjantaina Map:n nuorten miesten toiminnassa pidimme taukoa uudenvuodenkonffan tanssiaishommista ja menimme metsään yhdeksi yöksi. Meillä on jo useamman vuoden perinne mennä itsenäisyyspäivänä telttailemaan ja otimme taas majoitukseksemme puolijoukkuetelttamme missä on kiva tunnelma olla yhdessä ja päästellä raikasta metaania unihiekan heittelyn sijaan XD . Illalla söimme itsemme täyteen makkaraa ja vaahtokarkkeja ym. mitä nyt kukakin gourmee-ateriana halusi syödä ja aamulla teimme koordinaattisuunnistuksella pienoisvaelluksen lammen ympäri ja samalla luimme tiiviin tietopaketin itsenäisyydestä. Siitä sitten savuntuoksuisina palasimme koteihimme puolenpäivän paikkeilla, josta siis oli hyvä jatkaa pihan siivoushommilla.

Huomenna täytyy kuroa menetettyä tanssiaisjärjestelyaikaa kiinni ja mennään illaksi jatkamaan "hommia" kappelille. Ensi perjantaina on seurakuntamme joulujuhla eli silloin myös lykkäämme NM-toimintamme jollekin toiselle päivälle. Alkaa olla kohta jo kiire saada kaikki valmiiksi, kun joulukin tulee jo kohta.

2 kommenttia:

s a n s k u :) kirjoitti...

Voi etta on aina kiva lukea sun ahkeria kirkon toimintoja. :)

s a n s k u :) kirjoitti...

Niin siis koska on niin mahtava juttu etta sinakin liityit kirkkoon ja olette forever family.