torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää Uuttavuotta

Kiirettä oli viime vuoden lopussa, kun en ehtinyt edes blogia kirjoittelemaan :D
Palasin n.15.30 "Aina siististi cool"-Uudenvuodenkonffasta ja purin majoitus- sekä tanssiaistarvikevälineet autosta ja peräkärrystä ja ilta on mennyt konffaa muistellen koneella istuen...
Oli todella kokonaisuudessaan mahtava Rautakaide-nuorisokonferenssi taas kerran...milloinkohan ne eivät olisi olleet... ;)
Tiistai-iltana oli päivällisen jälkeen 70-luvun disco.
Keskiviikkona aamu-salsatuntien ja sählyturnauksen jälkeen oli hengellistä antia sekä näytelmä, jonka jälkeen juhlapäivällinen ja -tanssiaiset, joita valmistelimme näytelmän ja päivällisen aikana.
Torstaiaamu pakattiin tavaramme, jonka jälkeen oli seminaarikokous kilpailuineen, jossa on kiertopalkintona Moroni-patsas, joka on vieraillut seurakunnassamme 3 kertaa, mutta valitettavasti ei tänä vuonna nuoremme onnistuneet loistamaan muita paremmin pyhien kirjoitusten tiedoillaan :) , sitten oli vuorossa todistuskokous, joka kruunaa aina niin mahtavalla Hengen kosketuksella, kun nuoret todistavat uskostaan, ja tietty myös osa valvojistakin, ja kokous venyi aikataulustaan, kun todistajia tuli aina vain lisää... Näistä kokouksista saa itsekin aina lisävirtaa omaan todistukseen Kristuksesta ja kirkostamme, ja kaikki valvominen ja vaivannäkö saa palkkansa moninkertaisesti.
Tiina oli järjestämämme juhlatassiaisten juontaja, Jääkuningatar upeassa asussaan.


Ensimmäisellä alkutanssivideolla näkyy monen nuortentoimintaillan uurastus, jäävuori ja kimallekoristellut verhot, jotka valaisimme ledivaloilla. Tanssitilan katto oli myös valaistu sinisillä valoilla sekä kahdella tähtikuviovalolla, jotka unohdin tietysti kuvata. Toisella videolla näkyy kahdessa nurkassa olleet valkoiset puu+lumilyhtyasetelmat sekä boonuksena laitoimme neljään paikkaan hiilihappojääastioita, jotka kivasti toivat tunnelmaa jäätävällä sumullaan.


Nuorten valitsema musiikki oli varmaankin 90% hitaita kappaleita, ja vasta tämän vuoden puolella oli 20 minuutin riehakkaampi nopeiden biisien vuoro, kun palasimme vaarnan järjestämästä upeasta keskiyön rakettiammuntatuokiosta koulun pihalta sisälle. Kuvassa nuorten naistemme DJ-vuoro verhojen takaa backstagelta ja Chia Hyvinkään NN-johtajamme on päässyt ledivalojensäätimissä puikkoihin :D

Tanssiaisten loputtua yhden jälkeen, saimme purettua rekvisiittamme n. puolessatoista tunnissa ja koulun aula näytti taas aika ankealta...


Samoin kuin vaivalla tehty kolmemetrinen jäävuoremme jätepuristimen hampaissa...

Kyseinen jäävuori pakattiin tiistaina kappelilta lähtiessämme kuomulliseen peräkärryyni, emmekä olleet ottaneet mittoja etukäteen palasia tehdessä, mahtuisiko se edes sisään, ja kuin ihmeen kaupalla se todellakin meni toisella sovituskerralla kärryyn niin, ettei tarvinnut kuin muutama kulma pyöristää, eikä tarvinnut yrittää sitoa sitä kärryn sisältä kiinni, kun se oli joka puolelta täsmälleen tyköistuva pohjan ja kuomun kanssa. Ja jotkut vielä luulevat ettei "Yläkerrasta" saisi apua ja siunauksia näinä päivinä... tämä olkoon minun todistukseni Kristuksen nimessä, Amen.

Ei kommentteja: