tiistai 25. marraskuuta 2008

Talvi tulee

No lunta tuli eilen sitten kerralla reilut 20 cm, niin että joutui lumitöihinkin. Vaikka vesisadetta ja plussakeliä onkin luvattu seuraavaksi viikoksi, ei kaikki lumet välttämättä enää sula pois, niin kaippa tässä sitten talvi on alkanut. :D Benjamin kasasikin lunta isoksi kasaksi, että sai kaivettua talven ensimmäisen lumitunnelin.
Harmi kun lumet ehtivät sataa ennenkuin kerkisin leikata ruohon pihaltamme tänä vuonna ensimmäistäkään kertaa. No kesälomanikin ajattelin pitää joulun pyhinä, kun en aiemmin "mukamas" ehtinyt töiden takia. Fillarillanikaan en ajanut metriäkään, vaikka olin ottanut sen keväällä talon edustalle esille, sekin tuli työnnettyä lumikinoksesta takaisin liiteriin odottamaan, jos vaikka ensi vuonna ajaisin sillä.
Saimme vihdoin hommattua "joululahjaksi" Piialle ja Samulille autoon uudet talvirenkaat, niin että pääsevät kulkemaan liukkaammillakin keleillä samarallamme. Siinä onkin meidän autojen ainoat nastarenkaat, kun Zafiroissamme on kummassakin kitkarenkaat, joista me Jelenan kanssa pidämme ja olemme olleet tyytyväisiä jo monta vuotta.

Ei kommentteja: