torstai 30. lokakuuta 2008

ClickTänään oli taas kummallinen aamu. Lähtiessämme töihin Paulin kanssa, jätimme Benskun ja Tainan postilaatikolle ( n.1140m kotimme pihalta ), josta taksi hakee Benskun ja Tainalla on enää parisataa metriä bussipysäkille koulubussiin. Ja kun olimme ajaneet reilu 15 km, sain puhelun vaimolta, joka pyysi meitä kääntymään takaisin kun Tainan päälle oli ajanut joku mopoilija sillä 200m matkalla pysäkille. No, käännyimme takaisin kun ehtisimme paikalle ennen Jelenaa, ennenkuin hän saisi Annan puettua ja tulla sinne myös.


Kun lähestyimme paikkaa, näimme heti ambulanssin ja monia autoja pysähtyneenä ja ajamassa varovasti eräiden auttajien opastuksella ohi onnettomuuspaikkaa... näytti pahalta. Menin katsomaan ambulanssiin ja siellä Taina istui valitellen nilkkaansa, mutta siellä huomasin myös että takaa päälleajanut mopoilija olikin naapurin tyttö, ja että hän oli pahemmin loukkaantunut, maaten ambulanssissa vuoteella. Ambulanssi vei tytön sairaalaan ja Tainan veimme, kun vaimonikin pääsi paikalle, kyydilläni terveyskeskukseen, johon he jäivät tarkastukseen. Tainalla oli nilkka nyrjähtänyt, mutta mopoilijalla oli tullut aivotärähdys, eikä hän muistanut vielä tapahtuneesta juuri mitään. Aamulla kun onnettomuus sattui, oli aivan pimeää ja Taina oli kuullut mopon lähestyvän takaa, mutta hän ei ilmeisesti ollut nähnyt Tainan heijastimiakaan ennen törmäystä. Onneksi kummatkin säilyivät hengissä, koska kummatkin kaatuivat vilkkaan tien oikean puoleiselle kaistalle ja autot ehtivät väistää heitä, kun he molemmat olivat nurin tiellä.


Tuossa kohtaa tietä 100 metrin säteellä on nyt sattunut jo 3 onnettomuutta aivan mystisesti. Vaimoni muutama vuosi sitten ajoi kolarin, mainostenjakajan auto oli ojassa muutama päivä sitten ja nyt tämä... kummalisesti samassa paikassa.


Tämän päivän työkohteemme aloitus hieman venyi, mutta niin venyi työtkin aiotusta parista tunnista koko päivään, ja kun olimme lähdössä kotiin töistä, sain vaimolta tehtäväksi valmistaa päivän aterian... eli menin kotipizzaan ostamaan 3 perhepizzaa ja taas oli päivä pelastettu. :D Samalla kun söimme katsoimme koko perhe elokuvan Click ja olihan se aika veikeä leffa.

1 kommentti:

s a n s k u :) kirjoitti...

No onneksi ei tuon pahempaa tapahtunut. Huh huh. Vanhempien painajainen tuollainen puhelinsoitto.